Thuis

Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd

Blije Iam u heeft rente in het leren van meer over ons bedrijf. Beter draagt het begrip van elkaars collectieve cultuur en waarden altijd een partij tot toekomstige samenwerking bij en geeft beide totale vrede van mening. Als totale leverancier van de tentoplossing, concentreren wij ons altijd op onze cliënt-specifieke behoeften, en kleermakers betrouwbare duurzame oplossingen met het doel helpen die het probleem oplossen door onze cliënten effectief onder ogen wordt gezien uitvoerbaar en.

Dit artikel is enkel een korte briefing van bedrijf. Als u een diepere blik bij YASHANG wilt nemen, waarom niet begin met een geen-verplichting, vrij overleg op enkel hoe onze onmiddellijke behandelde ruimteoplossing steunt waar u wilt gaan? Wordt Iam zekere youwill positief geïmponeerd door onze collectieve cultuur en waarden.

 

Who wij zijn

YASHANG, in 2005 wordt gevestigd, leidt in China in het ontwerp, de vervaardiging, de levering en de installatie van draagbare modulaire tijdelijke gebouwen, en voorziet cliënten van onmiddellijke behandelde ruimteoplossingen geschikt voor een massa industriële en specialistentoepassingen, met inbegrip van algemene tijdelijke opslaggebouwen, distributie, fabrieken, afvalbeheer, kleinhandels handelvloeren, commerciële gebeurtenissen, luchtvaart, havens, militaire en vrije tijdsfaciliteiten die.

 

Onze waarden: Wij zetten onze klanten op het centrum van wat wij, en toegevoegde waarde voor klanten creëren

 

Wij voorzien, antwoorden aan en ontmoeten de verwachtingen van onze klanten door de beste waarde, kwaliteit, en meeste innovatieve oplossingen en de technologieën te verstrekken. Concentreert zich op de individuele behoefte van onze klant en verstrekkend de betrouwbaarste oplossing zeer belangrijk aan ons succes, daarom in onze collectieve waarde zetten wij onze klanten op het centrum van wat wij, en dit is de enige manier wij hen toegevoegde waarde kunnen aanbieden, denk ik.

 

In dat alles wij, herinnert deze kernwaarde ons eraan dat onze klanten meer dan enkel kopers van onze producten zijn, technologieën en de diensten – zij zijn ook onze partners. Samen met hen die, ontwikkelen wij oplossingen aan hun specifieke behoeften worden aangepast, die hen helpen het tijdelijke draagbare ruimteprobleem uitvoerbaar en effectief oplossen.

Bedrijf Details

Grote Markt

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Yashang

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

Sinds het jaar 1997, begonnen verleent Yashang de eminente het ontwerpdiensten van de tentstructuur, en in het jaar 2005, vergrootten wij ons werkingsgebied van zaken en richtten Yashang-Co. van Tentenshenzhen, Ltd op. Als eerste professionele tentfabrikant in Shenzhen, Yashang-heeft het team altijd onze opdracht bevestigen om het beste, de meest erkende en respecteerde totale oplossingsleverancier op het gebied van ontwerp en bouw van tijdelijke gebouwen en draagbare structuren te zijn, gevoelig voor de vraag van de klant en het ten uitvoer leggen van kwaliteitsprojecten op op wereldschaal.

Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd

Voor Deze visie, vestigde ons bedrijf al noodzakelijke ontwerp, productie en beheersinfrastructuur. In het kort, zal YASHANG uw stevige en flexibele partner voor uw tijdelijke de bouwbehoeften blijken te zijn! Wij bloeien bij het verlenen van een eerste klassenproduct en de dienst resulterend in totale klantentevredenheid.Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd

Contacteer ons vandaag voor een vrij overleg met één van onze tijdelijke bouwdeskundigen. Wij zullen elk van uw vragen over uw unieke toepassing, beantwoorden over hoe onze robuuste draagbare tijdelijke structuren met uw specifieke behoeften enz. aanpassen. Wij zijn ook beschikbaar om over de telefoon, per e-mail of persoonlijk bij onze fabriek worden bereikt!

bedrijfsdiensten

Door met Yashang te assoiëren, bent u niet alleen krijgt de beste producten van de kwaliteitstent, zult u de meest professionele en efficiënte diensten ook door het gehele samenwerkingsproces worden. In de meeste toepassingen, zou de tentstructuur op de een of andere manier of someway individualisering vereisen. Wij hebben nodig aan bespraken een beste en meest aangewezen tentoplossing voor verschillende klant om bij verschillende gelegenheden te gebruiken.

Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd

YASHANG, de modulaire bouwspecialist, voorziet een diverse waaier van draagbare gebouwen voor een waaier van zowel tijdelijk als semi-permanent gebruik van onverslaanbare kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding. Onze distinctieve sterkte ligt in het verstrekken van onze cliënt een „Totale Oplossing“ die de middelen wij alle aspecten van uw project met het doel behandelen ruzie vrije hoogte - de kwaliteits kant en klare diensten, van aanvankelijke concepten aan werkende tekeningen, productie, het verschepen door en installatie te leveren; van ontwerp en planning door aan integratie van diverse subsystemen en integratie van intelligent informatiebeheersysteem, vertaalt YASHANG uw concepten in werkelijkheid. Onze modulaire tijdelijke gebouwen zijn beschikbaar in een verscheidenheid van grootte en ontwerpen, allen geschikt om specifieke begrotingen en operationele toepassingen te ontmoeten. Zij worden aangevuld door een uitgebreide waaier van bijkomende producten om aan het specifieke vereiste te voldoen.

Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd

Bedrijfteam

  • Techniekteam: het krachtige techniekteam kan grote productsteun en professionele aanbevelingen.

Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd

 

  • Projectteam voor een de tentproject van Singapore: een bijzonder projectteam zal opstelling zijn om elk detail van uw tentproject te behandelen en te behandelen.

Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd

 

  • Installatiebemanning: de kant en klare installatiediensten? geen probleem. Onsiteinstallatie gids en opleiding? Geen probleem. Onze professionele installatiebemanning kan helpen.

Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd

 

  • Gelukkige Cultuur: Bent u gelukkig als personeel in Yashang? Wij vragen ons gewoonlijk en vragen elkaar. Ja, ben ik. Dit is een gelukkig antwoord onze werkgever wil. Het verschillende en welzijn, en de openluchtactiviteiten die zullen worden georganiseerd leren opleiden, krijgen wij gelukkig personeel. Werkend samen met onze cliënten in een aanhoudend vennootschap, houden wij de algemene prestaties van onze tentstructuur een stap voor de verwachtingen van onze klanten. Wij krijgen gelukkige klanten.

Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd

Advantages

Yashang overtreft constant onze tegenhangers bij hoogst gevoelig het zijn voor de behoeften van de klant en wil, en het maken innovatieve oplossingen aan hun specifieke vereisten.

  • Integratie & Intelligentie

Yashang stelde het idee van „intelligente de tentoplossing“ in werking „van de volledig geïntegreerde tentoplossing“ in de tentindustrie met het doel om een kant en klare oplossing te verstrekken voor klant-specifieke eisen, de toepassing gemakkelijk te maken en cliënten totale vrede van mening te geven.

  • Super-lengte duidelijke spanwijdte

Normaal, is de spanwijdtebreedte de meeste leveranciers kunnen bereiken van 5 meters aan 40meters, terwijl YASHANG kan tijdelijke modulaire structuur van een spanwijdtebreedte voorzien die zich van 5 meters aan 60 meters uitstrekt, nog langer afhankelijk van uw specifieke toepassing, enkel zoals in de tijdelijke de bouwoplossing hebben voorgesteld die wij en voor Foxconn Technology Group verwezenlijkt, wij met succes een tentsysteem met duidelijke spanwijdtebreedte tot 66 meters installeerden, die wij fundamenteel bereid en geformuleerd in de industrie.

  • Krachtig Ontwerp & Techniekteam

Gebaseerd op het begrip van klant-specifieke eisen, met onveranderlijke opmerkelijke kwaliteit, zal ons krachtig ontwerp & techniekteam een meest geschikte oplossing voor u voorstellen. De architectuurontwerpdeskundigen van beroemde universiteit en industrieverenigingen worden ook ingehuurd aangezien de adviseurs om alle draagbare modulaire tentoplossingen ervoor te zorgen met grotere veiligheid wetenschappelijker en redelijk zijn.

CONTACT

Adres: Rm.601, 6/F, Bldg#D, het Internationale Centrum van Bantian, Road van No.8 Huancheng, Longgang-District, Shenzhen

Factory Adres:5de Steeg, de Industriezone van Baigongao, Guanlan-Stad, het Nieuwe District van Longhua, Shenzhen

Live Chat Software by Click4Assistance UK