Thuis

Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Openluchtpartijtenten voor verkoop
Van goede kwaliteit Openluchtpartijtenten voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik moet zeggen uw team een zeer goed werk heeft gedaan. Alle tentgoederen, bedragen 7 containers, aankomen in goede voorwaarden zonder deel het missen.

—— Gabriela Gil

Nu geloof ik, doen de professionele mensen professioneel werk. Dank u voor de professionele aanbevelingen van uw team bij het aanpassen van de L-vormige workshop.

—— Bruce Hutchison

U weet het, heb ik werkelijk volledige vrede van mening terwijl het samenwerken met u, aangezien uw projectteam behandelt, elk detail voor me en werk geschikt me bij.

—— Marcus Fernandez

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band
  • Aluminiumdelen die Workshop verwerken

  Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd

   

  • Stoffendelen die Workshop verwerken

  Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd

 • OEM / ODM

  De leiders in clearspan aluminium structureren technologie

  De Yashangtenten leidt in het ontwerp en de vervaardiging van op bestelling gemaakte demonteerbare tijdelijke structuren. Een combinatie van bekwaamheid, technologie, heeft geavanceerde productiemethodes samen met jaren van waardevolle ervaring in dit gebied ons bedrijf om op dit gespecialiseerde gebied toegelaten uit te blinken. De openluchtstructuren van de aluminiumtent worden ontworpen en volgens de unieke eisen van de cliënt geleverd.

   

  Een bepaalde specificatie, bijvoorbeeld, kan de aluminiumstructuur vereisen om bovenmatige sneeuw-ladende of wind-ladende mogelijkheden te hebben. In de meeste gevallen, kunnen wij cliëntspecificatie van de kleinste mono-geworpen aangebouwde structuur aan de a-Kader tentbouw, de gebogen structuur van de daktent, het dubbele kader van de hoogtetent, en hoge piektentstructuren door vervullen. Wij kunnen allen aan uw behoeften voldoen.

   

  Wij hebben een uitgebreide portefeuille van douane - ontworpen die de bouw projecten in de loop van de jaren worden gerealiseerd, die wij gelukkig zouden zijn om u te tonen.

 • R & D

  Dit stuk van artikel poogt u te helpen om een algemeen idee te hebben van wat de tijdelijke tentoplossing is, hoe de modulaire structuur wordt bestaan, die de ontwerpen YASHANG kunnen verstrekken vanaf vandaag… indien u om het even welke vraag of suggestie hebt, gelieve niet om met deskundigen te aarzelen te raadplegen en te communiceren. Wewillwaarde uw commentaren en ideeën.

   

  Product die… aanbieden

  Onze draagbare modulaire tentgebouwen zijn beschikbaar in een verscheidenheid van grootte en ontwerpen, allen geschikt om specifieke begrotingen en operationele toepassingen te ontmoeten.

   

  Bijkomende Producten…

  Onze standaardtentstructuur bestaat uit slechts het hoogwaardige kader van de aluminiumlegering en duurzame stoffendekking.

  Al onze tentstructuren worden aangevuld door een uitgebreide waaier van bijkomende producten om aan cliënt-specifieke eisen te voldoen.

  Diverse toebehoren kunnen worden gevormd om uw nauwkeurige plaats en operationele vereisten, zoals vensters, deuren, vloeren enz. te passen.

  Onze gebeurtenistenten en van partijtenten structuur kan van soorten decoratie met inbegrip van dakvoeringen, muurvoeringen, venstergordijnen, gediversifieerd binnenland, tapijten, verlichting, installaties, bloemen enz. worden voorzien.

   

  Volledig Geïntegreerde Oplossing…

  Onze verschillende sterkte ligt in het verstrekken van onze cliënt een „Totale Oplossing“ die de middelen wij alle aspecten van uw project met het doel behandelen ruzie vrije hoogte te leveren - vertaalt de kwaliteits kant en klare diensten, van aanvankelijke concepten door aan werkende tekeningen, productie, het verschepen en installatie, van ontwerp en planning door aan subsysteemintegratie en de intelligente integratie van het informatiebeheersysteem, YASHANG uw concepten in werkelijkheid.

  De subsystemen van het verwarmen en airconditioning, verlichting, ventilatie, machtsnut en draagbare sanitaire faciliteiten enz. kunnen worden geïntegreerd om uw specifieke toepassing aan te passen.

  Zoals in Foxconn-project, is een sneeuw smeltend systeem geïntegreerd en een dubbel-thermisch-isolatie-laagstof is op maat gemaakt voor cliënt-specifieke eis.

  Bij Chigao-project, wordt een intelligent informatiebeheersysteem opgenomen om afstandsbediening over al deze opslaande voorraad te vergemakkelijken.

  Een „totale oplossing wordt“ altijd voorgesteld door onze deskundigen voor uw op bestelling gemaakt project en bewaart u het probleem van het nadenken hoe te om deze subsystemen in de tentstructuur te integreren en het ervoor zorgen van alle subsystemen kan goed zowel onafhankelijk als in integratie werken.

Contactgegevens
Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd

Contactpersoon: Mrs. Jessica Liu

Tel.: 00-86-151 1262 7523

Fax: 86-755-28025250

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: Rm.601, 6/F, Bldg#D, het Internationale Centrum van Bantian, Road van No.8 Huancheng, Longgang-District, Shenzhen

Factory Adres:5de Steeg, de Industriezone van Baigongao, Guanlan-Stad, het Nieuwe District van Longhua, Shenzhen

Live Chat Software by Click4Assistance UK